L’AFA organitza i gestiona totes les activitats que es celebren al llarg del curs a través de diferent Grups de treball. La col·laboració de les famílies als diferents grups de treball és fonamental per mantenir-les totes i assegurar la continuïtat d’aquelles activitats i celebracions que any rere any ens uneixen, ens fan compartir l’espai, vivències i, en definitiva, ens fan fer escola.

També creiem que la participació de tots és fonamental per ampliar la diversitat d’idees i de punts de vista. Volem una AFA inclusiva, respectuosa, oberta, involucrada en el projecte d’escola, i la implicació de les famílies és bàsica per a poder-ho dur a terme. Us animem a participar i a aportar el vostre gra de sorra!

QUINS GRUPS DE TREBALL HI HA A L’AFA?

Si vols conèixer els diferents grups de treball que formen l’AFA, desplaçat a dreta i a esquerra per poder-los conèixer tots.

Fes clic a sobre de la imatge de cada grup de treball per anar a la seva corresponent pàgina i poder llegir més sobre com funcionen, els objectius i quins projectes tenen en marxa.

VOLS PARTICIPAR EN UN GRUP DE TREBALL?

La participació de les famílies en els diferents grups de treball és essencial i de gran importància. Tota col·laboració, implicació i noves idees constitueixen els pilars fonamentals per fer realitat cadascun dels projectes que volem desenvolupar.

T’hi animes? Escriu-nos a amilenari@gmail.com i t’explicarem com pots participar-hi.