L’AFA organitza i gestiona totes les activitats que es celebren al llarg del curs a través de diferent Grups de treball. La col·laboració de les famílies als diferents grups de treball és fonamental per mantenir-les totes i assegurar la continuïtat d’aquelles activitats i celebracions que any rere any ens uneixen, ens fan compartir l’espai, vivències i, en definitiva, ens fan fer escola. També creiem que la participació de tots és fonamental per ampliar la diversitat d’idees i de punts de vista. Volem una AFA inclusiva, respectuosa, oberta, involucrada en el projecte d’escola, i la implicació de les famílies és bàsica per a poder-ho dur a terme. Us animem a participar i a aportar el vostre gra de sorra!

Quins grups de treball hi ha a l’Afa?

Si vols conèixer els diferents grups de treball que formen l’Afa, desplaçat a dreta i a esquerra per poder-los conèixer tots.

Fes clic a sobre de la imatge de cada grup de treball per anar a la seva corresponent pàgina i poder llegir més sobre com funcionen, els objectius i quins projectes tenen en marxa.

Vols participar a un grup de treball?

La participació de les famílies als diferents grups de treball és molt necessària i important. Tota l’ajuda, participació i noves idees són els pilars per fer possible tots i cadascun dels projectes que volem desenvolupar.

T’animes?

Omple el següent formulari indicant a quin grup de treball vols participar i en breu ens posarem en contacte amb tu.