Taller d’aprenentatge de construcció amb blocs de Lego per estimular la creativitat, treballar conceptes matemàtics, treballar en equip i reforçar hàbits.

Les sessions es desenvoluparan treballant diferents temàtiques com els edificis o cases, els animals, els vehicles, etc.

Cada temàtica constituirà un bloc de 4-6 sessions per tal que es pugui construir completament el projecte.

Amb aquesta activitat es volen aconseguir els següents objectius principals:

 • Crea! La varietat de peces de Lego i les diferents formes d’utilitzar-les donen infinites possibilitats de crear.
  • Aprendre a modelar en 3D. Es treballarà l’espai, les proporcions i el volum. Així com els conceptes matemàtics de la simetria, els nombres i les repeticions.
  • Ser precisos. S’estimularà la motricitat fina, el treball amb peces petites i la feina precisa i concreta
  • Relaxar-se. Es treballarà la concentració i gaudir de la imaginació i l’exploració, així com la frustració.
  • Planificar. S’aprendrà a planificar, a crear i a projectar el que imaginem. Es treballaran els projectes des del dibuix al model.
  • Explicar històries. Es desenvoluparan les històries de les construccions fent vídeos, stop motion, utilitzant càmera de fotografies i mòbils.
  • Organitzar. S’ensenyarà a tenir en compte els recursos disponibles estimulant així la capacitat d’adaptació. També es treballaran els hàbits de ser nets i polits amb els materials.
  • Treballar en equip. Hi haurà projectes a fer en parelles, en equips o de manera individual, així doncs es construirà escoltant les idees dels companys/es i aprenent d’ells/es.

Altres objectius secundaris seran aprendre una eina 3D (Stud.io), presentar el projecte, treballar la inspiració i fer petits concursos o proves estimulants.

Classes impartides per Víctor Sànchez, dissenyador industrial i especialista i aficionat en construccions amb Lego. Projectes a https://www.instagram.com/vicacardedeu/

Aquesta activitat, per la despesa que li comporta al professor que la realitza en material molt especialitzat, té un cost de matrícula de 35€ anuals, aquests es pagarien amb el primer rebut.