ANGLÈS (P3 a 2n)

Educació Infantil (P3): Establirem un primer contacte dels infants amb la llengua anglesa mitjançant activitats dinàmiques, lúdiques i divertides per tal que, poc a poc, es sentin còmodes amb l’idioma.

Educació Infantil (P4 i P5): Partirem d’un conte per a cada nivell, el personatge principal del qual ens anirà presentant el diversos elements lingüístics que treballarem durant el curs. El material està creat o adaptat per les professores.

Educació Primària: Cicle Inicial (1r i 2n): Emprarem històries o contes per tal de treballar tots els aspectes de la llengua anglesa. El material està creat o adaptat per les professores.

El mètode en què ens basem per impartir les classes és el Communicative Approach, un mètode que posa èmfasi en l’aprenentatge dels alumnes mitjançant activitats interactives per tal d’assolir un bon nivell comunicatiu.

ANGLÈS ACADÈMIC (3r a  6è)

Educació Primària: Cicle Mitjà i Cicle Superior (3r a 6è): Seleccionarem llibres de text adequats als nivells dels alumnes per tal d’impartir les classes. Els alumnes hauran de passar una prova de nivell i seran agrupats en funció del seu nivell d’anglès i no necessàriament de la seva edat. Els nens i nenes tindran deures setmanalment i exàmens trimestralment. Un cop iniciat el curs es passarà un examen de prova als alumnes per valorar la possibilitat de presentar-los als exàmens oficials de Cambridge ESOL.

El nostre objectiu principal és crear una actitud positiva en els nostres alumnes envers l’anglès per tal que puguin acabar la primària amb prou coneixements per poder afrontar la secundària i el Batxillerat sense problemes.

Classes impartides per Esther Martin i Mireia Raymi, llicenciades en Traducció i Interpretació. Màster en Formaciódel Professoratde Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes. Juntament Maria Mas, grau en Traducció i Interpretació i Postgrau en Correcció i Assessorament Lingüístic. Professores de Mon Lingua amb més de 20 anys d’experiència impartint classes a l’Escola Mil·lenari i a acadèmies d’ensenyament d’idiomes.